Wednesday, 14 November 2012

Entrie Eyda !


Assalamualaikum dan selamat pagi. First time woo in my life aku update blog aku pagi-pagi buta macam nie. Hikhik :)

Oh yaa, seperti yang korang tengok kat blog aku nie, aku dah ubah sikit, dengan meletakkan Hasil Pen-taip-pan . Mulanya aku nak delete je yang kalendar, tapi memandangkan penat lelah aku nie edit mende yang ala-ala kalendar. Jadi aku putuskan untuk taknak buang kalendar. Sebagai hiasan gituh ~ Kalau rasa blog aku lambat loading aku buang lah kalendar tuh.. :D
Nie mesti ada yang tak paham, ape yang aku membebel pagi-pagi ye takkk ? Come on guy(s), listen , eh listen pulak, see what I want to tell ya? 
Kalau korang perasan lah, aku ade letak Archieve Entrie aku, tapi letak dalam view kalendar, which is macam kat bawah nie..
Seriously tak jelasssss ?
 
Nah amekawww ! Aku dah bagi yang large dah tuhh :P
 Mesti korang rasa, So, ape kaitan nya dengan diri korang kalau aku nak letak pon ?
Okayy, untuk pengetahuan korang, sebenarnya aku letak entrie-entrie macam kalendar nie sebab aku boleh letak background hijau dalam kalendar tuh. Malangnya, usaha aku untuk mencantikkan blog tuh merupakan usaha yang suci, murni TAPI aku rasa readers aku nie mesti dia kata aku letak kalendar walhal aku letak entrie. Oh yaa, satu lagi kalau aku letak kalendar, ada some of my reader(s) tak tengok pon entrie aku yang sebelum-sebelum nie.Lagi pon, kalau aku letak kalendar nie, aku tak boleh nak pastikan, berapa aku update blog dalam sebulan.Bulan nie baru 2 kali aku update, dan ini entrie kedua aku dalam bulan nie. Cuba tengok kalendar tuh, kat bahagian atas tuh kan ada anak panah like this --> ( <<  ) , kalau korang tekan, korang boleh tengok seciput entrie aku yang super sikit tuh pada bulan-bulan lepas. Tapi, manelah tau ada jugak readers aku nie tak puas ati untuk tengok entrie aku masa mula-mula buat blog nie, mesti letih nak tekan anak panah sampai tahun lepas, ye takkkk ? 
So, dengan adanya Archieve Entrie nie, dapatlah aku tenangkan hati korang dengan baca blog aku yang comel dan cute macam aku nie, ye takk? Kalau korang rajin lah kan? Boleh tak korang baca entrie aku masa mula-mula buat blog nie. Mesti korang cakap, eh gediknya bahasa aku. Amboi tak amboi kan? Hahaha. 
So, jomlah menjelajah blog akuuuuuuuuuuuu yang super best nie. Kalau ade yang cakap blog aku nie tak best. Aku bet, mesti orang tuh takde hati dan perasaan~ HEkhek. Soriiiiii ma dear ;) 
Jom sama-sama blogwalking ke blog aku dengan klik link di bahagian ini ~
 
|
|
|
|
|
|
|
V
Gigih gila aku upload gambar kan? Edit lagi~ Wuwuwuuuuu :D
Alaaa, dah blogwalking jangan nak kutuk aku dalam dian pulak. Alaaa, biasalah masa mula-mula buat blog dulu. Bahasa remaja katekan~ Remaja lah sangat. Tapi ape-ape pon remaja kan Forever Young~ (lah sangat) hahahaha. Takpelah, aku dah nak berhenti menaip, tangan aku dah cramp sikit-sikit. Nanti aku update lagi~ Bye ! :)
My siblings on 2010. But still cute right? Thank you guys~ By the way, I love this picture. My uncle (Daddy Sue) call me 6 star, because kitorang kan ade 6 orang~ :D
 Teka mana aku??
 

0 orang doakan saya dapat 9A+ dalam SPM 2013 :) :

Post a Comment

KOMEN BERUNSUR NEGATIF TIDAK AKAN DILAYAN !!