Tuesday, 11 October 2011

>> 11 Oktober 2011 !!

Assalamualaikum ..

 Sek awopawop! saye nie masih baru laa dengan blog .. Jadik klau sek awopawop rase blog saya nie xmenarik..
Sorry sangatsangat! Okeyyy,,da tanak cakap manyakmanyak.. Just nk cakap, , , saya bru jew tamat PMR kelmarin.. nk kate merdeka tu..xla sgt... Sy pelik gilergiler  laa >> situasi nie : mse pengawas peperiksaan sy ckp exm da abes...sume plajar *TAK TERMASUK SAYA* ~ semua bersorak riang,, mmg kuat giler bagai nak pecah ear drum saya nie..TAPI,,sya cool jew..*ceewaah,,manyakla koe COOL*..konon da merdeka la..
TAPI,, igt tau...SPM nanti! lagi susah..after that,,kalau sep awopawop cakap merdeka bru la merdeka ngoti tau..
wokehhh,,, citer psal PMR nie..saya sbnarnye *berdebar-debar* jgakla mase mule2 PMR..tapi lepas menjalani nye...RASE mcm exm biase lakk..tapi xleh nk tenang sgt. SEBAB subject killer mcm ENGLISH mmg wat ati sy xtnang..UNTUK pengetahuan sep awopawop mse UPSR saya dpt 4A 1B > u know whatt??
saye B English saya... PERASAAN: mmg sdey gilergiler tau! TAPI,,da janji nan diri yg comel ini , akan wat yg terBAEK laaa..:).. okey,, saya chow luw ekk..byebye dalim!

0 orang doakan saya dapat 9A+ dalam SPM 2013 :) :

Post a Comment

KOMEN BERUNSUR NEGATIF TIDAK AKAN DILAYAN !!