Friday, 25 May 2012

No Exam No Message No You !


Assalamualaikum reader(s) dan blogger(s) sekalian !
What's up what's up !

Hah ?
Ape ?
Rindu eyda ?
Well, eyda tau dengan blog eyda yang comel nie korang suka baca blog eyda kan ? Muehehe :3

Hurm, hurm.
Nak start macam mane ek citer nie?
Actually, nak citer sume mende yang berlaku kat eyda kat korang sume nie. Tapi, eyda takut ade yang labelkan blog hijau nie sebagai blog 

GEDIK !

So, eyda taknak citer sume.
Just citer sikit-sikit je.
Okey, camni, eyda rase something lah bile text ngan XY nie. Mungkin, cara dia text tuh biasa je di mata dia sendiri. Tapi, sangat berlainan pada eyda :P

Memang kitorang takde lah rapat sangat.
Tapi, jadi baik jugak lah mase minggu exam nie..
Okey, tuh je lah yang eyda boleh citer ngan korang... muehehe :3

Hah?
Takde ending ?
Alaa, takkan nak citer sume kot, sebab berdasarkan pengamatan eyda sendiri,
seramai 95% orang yang blog eyda nih ORANG PEREMPUAN atopon dikenali dengan nama gedik nya iaitu ---> Girl(s). *kuatkan bunyi Sssssss tuh ye*

Dan, biase lah orang perempuan, topik yang selalu dibincang ialah tentang keburukan orang lain.. Bajet dia sume yang bagus dalam bermacam hal.
*tak tuju kat sape-sape*

Haaa, pastuh eyda sebenarnya sedih, sebab dah tak dapat text dengan XY.
Dia cakap layan eyda nih, buat abis kredit je

Oh my boyy ! 

Taulah, eyda gune maxis. Sebenarnya, tujuan eyda beli maxis nie sebab taknak kasi orang lain mesej eyda.. Kan mesti kite sayang kredit nak mesej dengan orang berlainan nombor ngan kite. Pastuh, mase tuh eyda tak terpikir pon pasal nak ... segala nih.
Tapi, bila hal macam nie berlaku, ... humm,
korang paham maksud eyda kan?

Ohh yaa, malam dah melabuhkan tirainya, eyda nak ucapkan Happy Holiday kat sume pelajar sekolah !
Study leklok dan selamat malam ! BYE !


 

0 orang doakan saya dapat 9A+ dalam SPM 2013 :) :

Post a Comment

KOMEN BERUNSUR NEGATIF TIDAK AKAN DILAYAN !!