Thursday, 31 May 2012

Genap 60 entrie eyda !



Salam sejahtera kepada reader(s) dan blogger(s), tak lupa jugak kepada follower(s) eyda yang comel dan hensem sume nie tauuuu !
Hurm hurm hurm, korang !

Nak citer something nie, sebenarnya eyda nak tanya korang nie, kenape ek, lelaki suka bagi harapan kat pompuan?
Tak caye ?
Kalau awak sume nie form 4 ataupon form 5 kan, cer tengok dalam buku poem kite, ingat kan poem He Had Such Quiet Eyes ?

Hmm, tak paham betol.
Takpelah, nak citer kat korang pom takot korang pulak tak paham..

Ohh yaa, nie kan musim cuti. Korang takde pegi mane-mane ke? Eyda takde pegi mane-mane laaa setakat hari nie. Umi pon takde cakap perancangan ape-ape. Cuma dalam minggu kedua nanti eyda ikut lawatan pegi Langkawi ngan Pembimbing Rakan Sebaya

Korang, sebenarnya eyda nak mintak maaf tauu ngan korang sebab ade yang pegi kat Cbox cakap :




Haiiii, saya dah follow blog awak, harap follow balik.

Hyee, follow me back ! 

Hai, saya datang blog awak, jom ke blog saya balik.

hai, tolong follow saya balik 

and soooo onnnn ! :)


Sorry sangat tau, eyda bukan taknak follow korang.. Tapi internet slooow lah.. Nak bukak satu-satu blog korang kan, lambat loading...blog korang kan comel, siap letak gadget berduyun-duyun sampai blog pon berat-berat giler kot. Hmm, tuuu lah. Jadik sorry yee, actually eyda online guna broadband, tapi sayang, broadband nie slowww ! Kan selalunya eyda update kat kedai eyda je, tapi kedai eyda pulak kabel kene curi lahhhh ! Dah 3 minggu lebih lebih CC tutup. Entah pelanggan ade ke takk, no komen lah !

Jadik, kalau eyda follow blog korang slow slow takpe kan?
Eyda tak janji ekk, sebab internet pon tak janji ngan eyda bila dia akan baik balik. Muehehe :3
Tapi yang pasti bila internet dah okey, eyda akan follow korang ek? Okey, takpelah eyda nak siapkan keje rumah yang berlambak-lambak pulak nie. 




NOTA KAKI : Harap tak turun kelas tahun depan ! :'(

1 orang doakan saya dapat 9A+ dalam SPM 2013 :) :

KOMEN BERUNSUR NEGATIF TIDAK AKAN DILAYAN !!