Sunday, 18 March 2012

Sekolah dah start hari nie okey ?

Assalamualaikum dan salam satu blogger okey ?
Hmm, minggu lepas sume pelajar cuti satu minggu kan ?

Yeah, eyda pon. Seperti yang korang tau dalam entrie nie lah . 
 
Untuk pengetahuan korang jugak, minggu nie jugak sekolah eyda buat Minggu PSS anjuran PSS dan Kelab Bimbingan dan Kaunseling ( of course ! ;D )

Memang banyak gile aktiviti yang pihak sekolah anjurkan, antaranya :-

1. Buku Skrap Kerjaya.
2. Esei Bi ngan BM.
3. Karnival Kerjaya.
4. Pertandingan Sajak.
5. Deklamasikan Sajak.
6. and so on ;) * tak ingat lah.

Hajat dihati nak masuk pertandingan buku skrap kerjaya, tapi takde orang lah nak jadik partner eyda sebab kawan eyda pon dah cukup sebanyak 3 orang, *wth*. Korang tak nak ke ? Eyda bukak kat semua pelajar PEREMPUAN, tak kira form berape pon okey ? * Bajet hot :P*

Dan bila dah start minggu persekolah nie pon, kawat pon dah start. Agghhh, memang tak suka tak suka tak suka lah dengan kawat tahun nie ~ Jangan tanya kenapa okey ? * actually masih blur ejaan kawad nie, kawad ke kawat hah ? Biarlah ape2 pon, asalkan korang paham ape yang eyda nak sampaikan nie :D

Okey, nampaknya, masa memang memang memang mencemburui eyda kan ?
Eyda update nie pon sebab dah seminggu tak update entrie terbaru...
Sebabnya, bukan takde mase, tapi malas. Alaa, blog picisan macam eyda nie, memang kurang orang bacakan .
Tapi, kepada follower dan kawan-kawan yang terdekat yang tahu pasal kewujudan blog ini, terima kasih ek ?

Okey, got to go now ;)
Assalamualaikum :D

Actually, tak puas hati dengan keputusan peperiksaan Sejarah ...
Alaa, salah eyda jugak ;'( ,,

2 orang doakan saya dapat 9A+ dalam SPM 2013 :) :

  1. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !! :))

    Ada orang nak bagi Surat CINTA ni ..

    Jom join GA --> http://akubencihacker.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-amna.html


    XDD

    ReplyDelete
  2. Damai Yoo! :)

    Yakin Diri .

    Blog saya pun sama mcm awak . ^ ^

    ReplyDelete

KOMEN BERUNSUR NEGATIF TIDAK AKAN DILAYAN !!