Friday, 9 March 2012

Cakap hai kat ' Hari Cuti ', JOM !

Assalamualaikum para blogger dan readers yang comel dan cute.
Eyda tak nak tanya korang sihat tak, sebab eyda tau korang memang sihat.
Kalau tak, takkan tak boleh melantak kat depan blog eyda kot? Hikhok :D

Okey,untuk pengetahuan kakak-kakak, abang-abang, adik-adik, ibu-ibu, bapak-bapak, dan cikgu-cikgu sekalian :

MINGGU NIE EYDA CUTI ! 

Yeah !
Tak perlu digembar-gemburkan pon sebenarnya.
Tapi saje nak update blog yang berhabuk nie.
(fuhhh, tiup habuk =.=')

Actually, untuk pengetahuan korang, eyda ade buat blog Pembimbing Rakan Sebaya tau ! Jom follow mollow :D
Actually, saje je nak buat, sebab eyda sendiri pon aktif online,setakat nie lah.
Kalau cuti memanjang macam nie.

Kalau sekolah, memang busy giler-giler~
Tambah pulak, nie kan Form 4 taun depan SPM 2013.
Oh my Allah, hope my result better than PMR, Amin...

Jadik eyda buat blog tuh, hias comel-comel, pastuh bagi emel ngan password kat Cikgu Zaidah. Nanti, Cikgu, boleh update ape-ape pasal PRS :D
Pastuh cikgu ade cakap kat eyda dia akan bagi bahan lah kat eyda untuk update blog PRS nih. Insya-Allah Cikgu, I will make perfect 100%.
Oh ya, korang boleh tak komen macam mane ngan blog tuh ? Comel ke? Cute ke? MAntap ke? And so on lah. Eyda harap nie, sebab nak buat pembaikan tau!

Cuma kalau korang tengok kat situh, takde header kan ?
Eyda tak pandailah buat header. Header blog eyda nie pon sebab eyda menang Contest. Nak harap kat eyda ? Uhh, jangan harap lah ~ ;)  

Okey, berhenti pasal Blog PRS and so on tuh.
Cuti yang mengambil masa seminggu nih,keluarga eyda takde rancang nak pegi mane-mane. Lagipon eyda sendiri pon dah janji ngan umi ngan abah nak bukak CC nih. Memang kalau mase sekolah, eyda tak bukak sebab busy dengan keje sekolah yang bertambun-tambun.

Kalau bukak CC ?
Alamatnye, memang TAK AKAN PERNAH SIAP keje sekolah eyda nih. 
Sebab nye mata ngan tangan nie macam ade magnet je dengan fesbuk. Hahaha :D

 Kalau tak online fesbuk rase macam tak sedap je hati. Jadik terpikir-pikir,

Eh, sape ek Post ape-ape kat wall aku?
Eh, sape yang Add aku?
Eh sape tuh, ape tuh, ape nih, and so on~
 
 Jadik eyda buat kesimpulan untuk deactive facebook mase exam sedang berlangsung. Amacam? Idea yang baik tak ? Hikhok :D

Yeah, semestinya ;)

Lepas exam, terus online tak ingat dunia.
Ape nak jadik laaaa ..

Oh ya, mase eyda jawab exam PKBS 1 nie kan, baru lah eyda tau betapa langit tinggi rendah tau. Dulu, eyda macam perkecilkan je pelajar Form 5, eyda cakap dalam hati, alaa, takkan lah Add Math tuh susah ? Mesti diorang yang main-main mase cikgu tengah ngajar, hmmm.


Terukkan?
;'(, sorry ye akak-akak dan abang-abang form 5 ye?


Lepas belajar dan amik exam tuh, baru lah tauuu 'perangai' Add Math yang sebenar ! Natijah nye ?
Eyda dapat 41 je markah. Tuh lah, mulut !

Hehehe,  Paper Fizik eyda jadik sewel tau.
Hmm, mungkin eyda kena " kejutan 4 subjek serangkai " kot ~


* 4Subjek Serangkai = Add Math, Kimia, Fizik, Biologi*


Okey, eyda kene pegi sekarang tau !
Jumpa di lain waktu dan masa yang berbeza, Assalamualaikum ;)


Korang, nanti jangan lupa komen pasal blog Pembimbing Rakan Sebaya (PRS) tau ! Eyda mengharapkan kritikan balas, tak kira lah korang suke ke, tak ke, yang penting KOMEN - okey, ade unsur ugut menggugut disitu , :D . 


0 orang doakan saya dapat 9A+ dalam SPM 2013 :) :

Post a Comment

KOMEN BERUNSUR NEGATIF TIDAK AKAN DILAYAN !!