Tuesday, 3 January 2012

Dapat Button Image :)

Peace ^_^ V
Siyesly, tak sangka sangat eyda dapat button name dari ChocoxBaby !
Thank you agaiiinnnnn :)

Kengkawan nak tengok tak button name eyda ??
Okeyy, meh nak kasi tengok !

 ^
^
^
^
^
^
^
^
^

Comel kan ?? :P


 Okehh, sebenarnya eyda yang request dengan Amelia sebab nak letak kat chatbox .. hehehe
Mase tuh tengah bw, so jumpe lah blog dia..
Eyda tengok dia banya time request dari orang lain...
Banyak lah button name lain comel-comel!
Tapi button name yang tertulis nama 'eyda' takdek pulak.
So, eyda amik keputusan anta emel request kat Amelia mintak button name :)

Okeyy, got to go now !
Thank you spending your time here :D
Assalamualaikum, kalau jaab sayang tak jawab dose :)

0 orang doakan saya dapat 9A+ dalam SPM 2013 :) :

Post a Comment

KOMEN BERUNSUR NEGATIF TIDAK AKAN DILAYAN !!