Sunday, 1 January 2012

1st Entrie 2012 ♥


Peace ^_^ v everybody yang baca blog eyda okey ?
Tadik baru pegi jalan-jalan baca blog Mr.K @ The Other Khairul
Blog dia tersangat sangat sangat best.
Nak tau sebest mane baca sendirik !
Okeyy girl yang hensem dan boy yang comell,
seperti yang korang tau,
HARI NIE 1 JANUARI 2012 !
Dan macam tak percaya yang eyda dah naik Form 4.
Oh no no no!
Tahun baru, semuanya baru seperti baju sekolah baru, beg baru, ade jugak yang tak baru !
seperti ~

Kain ngan tudung sekolah.
Sebab abah dengan umi eyda cakap tak payah beli lagi, manela tau dapat MRSM atopon SBP kan ?

Buat habis duit jee beli :P


INFO GREENY :  Seperti yang kawan saya tengok, tahun lepas tema baju sekolah saya n everything warne purple kan ?? Tahun nie, eyda tukar tema warne hijau pulak :). Oh yeah oh yeah :D

Hmmm eyda rase sejak edit blog buat wane hijau nih, rase macam fell in love dengan warne hijau pulak..
Okey, lupekan pasal warne hijau..
********

Tahun 2012
Eyda akan belajar subjek baru macam Fizik, Kimia, Biology, Add Math, Math Moden, dengan Prinsip Akaun (tak tau nak amik ke tak,)

Subjek yang tak baru pulak ?
Sejarah, Bm, Bi, dengan Math :)

Hope eyda akan jadik pelajar yang rajin menelaah blog dan fesbuk buku rujukan dan buku latihan untuk menempuh exam SPM 2013.
Dan eyda jugak harap result SPM nanti akan gempak jugak like PMR :)

AZAM ?

Setakat nie, azam eyda ialah TAKNAK main-main..

Tapi manusia nie kan dan eyda sendirik hanya pandai bercakap semata -mata kan ?

Nak tengok orang yang tak pandai berjanji :P ??

Oh yaaa ?
Don't be like me ~

Okeylah, taknak taip panjang-panjang dah :)
Taip pon ade orang baca ke ?
Takdekan ~
So, kepada Candidates PMR and SPM 2012 Good Luck For your important exam yup ?
Study biar lepak, BARU result GEMPAKK, babe !
See you next entrie.
Assalamualaikum kalau jawab sayang,
kalau tak jawab dose :)

0 orang doakan saya dapat 9A+ dalam SPM 2013 :) :

Post a Comment

KOMEN BERUNSUR NEGATIF TIDAK AKAN DILAYAN !!