Friday, 6 January 2012

Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh

Klik banner kalau korang nak join :)

Copp, cop !
Sebelum join, nak mintak jasa baik korang sume klik sini untuk beli cookies,
dan klik sini untuk mengetahui dengan lebih lanjut pasal OpenRice :).
Okeyy, sekarang eyda nak citer pasal Syarat-syarat untuk masuk giveaway nih okey ?


SYARAT-SYARAT
.satu. buat entrie pastuh tampal banner dan linkkan ke entrie giveaway tuh.
.dua. Tag TIGA kawan dan pastikan dorang tau.
.tiga. lepas siap sume tuh, korang letak link entrie korang kat komen di entrie nih
tak mauu link macam nih : http://eydamylove.blogspot.com/ okey ?
.empat. giveaway nih berdasarkan hasil undian :). 


Haa, dah siap baca ?
Hadiah macam mane ? 
Kalo tang hadiah tuh, korang tengok jee dalam entrie giveaway tuh nanti key ?


Tibe mase untuk men'tag' kawan pulakk :)


Pesanan kepada mangsa tagged, anda dipilih oleh saya secara rawak :)
Jangan marah , be smile okey .
Syarat tak mintak girl je join, boy pon boleh join untuk kasi kat adik perempuan awak ataupon emak awak :D

2 orang doakan saya dapat 9A+ dalam SPM 2013 :) :

  1. Pandai dia promote.. Tq tau sbb join!

    ReplyDelete
  2. @cik Nemo hehehe, xdelah :D, saje jee nak test bakat hhehehe.. sama sama cik nemo :)

    ReplyDelete

KOMEN BERUNSUR NEGATIF TIDAK AKAN DILAYAN !!