Wednesday, 23 November 2011

♥ Happy ♥ Birthday ♥ To ♥ My ♥ Lovely ♥ Mother ♥

(: Assalamualaikum | Salam Sejahtera kepada semua readers yang comel + hensem di luar sana .
Sebelum eyda pergi dengan lebih lanjut tentang Happy Birthday Umi , eyda nak ucapkan tahniah kepada pemain bola sepak Malaysia atas kejayaan anda pada malam tadi . Kepada pemain bola sepak Indonesia pulak, jangan lah tertekan yee, adat lah tuh bagi sesuatu permainan ada yang menang ada yang kalah .. Walaupon , malam tadi kire fes time lah eyda tengok bola, memang rase nak nangis sangat-sangat sebab bola menang !
Debaran memang terasa :( ! Patut lah ramai orang suke tengok bola kan ?
TAHNIAH PASUKAN MALAYSIA LOVE YOU MUCH MUCH MUCH LAH!
Seterusnya, eyda nak ucapkan Happy Happy Happy Birthday kat my Lovely Umi yang sporting tapi garang nie ! Umi, sebenarnya, kitorang nak beli hadiah kat umi TAPI

HUJAN :((  
Hmmm, tapi jangan bimbang . Walopom takde hadiah, kitorang nak bagi SPECIAL SUPRISE kat umi ku sayang ! Wait for us yaa !
Okeylah kite stop kat sini dulu yee ?
Byee- Byee !
Love You All Damn Much lah !!


(: BOLA V.S BIRTHDAY :)
AQILA ASNIDA NAQIUDDIN NASRUDDIN AIN IQBAL

 

0 orang doakan saya dapat 9A+ dalam SPM 2013 :) :

Post a Comment

KOMEN BERUNSUR NEGATIF TIDAK AKAN DILAYAN !!