Wednesday, 26 October 2011

Have A Nice Day At Lost World of Tambun dan Tanah Tinggi Cameron !!

Assalamualaikum | Waalaikummussalam ! =)
Dah lama saya tinggal untuk ber'blog' ging kan ??
Sorry, sebab 23-25 /11/2011 eyda pergi lawatan form three kat Lost World of Tambun.. sorry sesangat!! hehehe.oke ! kalau ade yang nak kongsi kegembiraan yang amat amat amat sangat dengan eyda,,jom kita terjah gambar nie oke !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

mesti korang tengah cari gambar !! hehehe
oke oke ! nie gambar ,
gambar nie ambik kat Pucak Bukit Arabella,,dekat jew nan tempat kitorang menginap..cantik ciptaan Allah nie kan ?


Tak sempat nak posing =)

kawan sekepala ! Tapi xde Aisya Salim tak best lah .. Betoll !!

Elin, Cikgu Ramani, dan Ifwat .

Besar tak labu air nie ??eyda duk kat FAMA. kat Taman Dapur.Memang tempat nie khas untuk suri rumah.

nie  gambar eyda dan akif..tetibe jew nak ambik gambar nan eyda nie..eyda pulak,,pantang orang nak ambik gambar terus posing =). Walopom tak cantik..

Ular nie diorang letak kat luar gitu jew,,bisa dah abis dibuang.pastu dia suntik cecair ape tah yg jdik kan ular tu tak aktif..jdik kita boleh sentuh. =)

panjang giler ular nie kan?

Aku sukew sangat2 gambar nie !! sebab aku yang ambik ! hehehe

4 orang doakan saya dapat 9A+ dalam SPM 2013 :) :

  1. Haha, yeke takk best kalau saya takde?;D

    ReplyDelete
  2. Betol la.. Tapi awak yg tanak pergi..
    :))

    ReplyDelete
  3. waaa! suka tengok gamba awak. :D

    jeles nyo. HAHA!

    ReplyDelete
  4. Oh ya ? msti nmpok comell gitu?
    hehehe :))
    time kasih suke tgk gambar sy, bena sy letok byk gmbr,, pahtu bkok plok, tggal 10 jah,
    ish3 xsukew3 :((

    ReplyDelete

KOMEN BERUNSUR NEGATIF TIDAK AKAN DILAYAN !!