Sunday, 30 October 2011

Cameron Highlands V.S Lost World of Tambun Part - II

|||||LOADING||||| 50%
|||||||||||||||||||||||||||||||| 100 %
Oke , Finish !

hello, haiyo !
Ops, sorry terlupa pulak nak bagi salam 
<3 Assalamualaikum| Waalaikummussalam :) <3
Selamat malam korang :)
Eyda tak kesahla korang nak cakap ape2 pon. Tapi eyda post entrie  yang ke-9 nie untuk kasi korang tengok gambar yang eyda tangkap semasa pegi kat Cameron Highland tu.Nak tau ak kenapa eyda post pulak?
Sebab jujurlah, eyda tak puas ati sangat2 sebab gambar yang eyda masukkan dalam entrie ni dah hilang ! #bencisangatsangat !

Dahla letih nak kena masuk la, bagi caption la, banyak giler la sampaikan  dah tak boleh bilang gune jari tangan dan jari kaki ku ini !
*Ceh ayat, mengalahkan budak darjah satu .

Oke lah, eyda pun taknak merapu manyakmanyak mengalahkan burung kakak tua. Jom lah kita survey gambar eyda oke !
Jom! Ops,sebelum tu, eyda nak bagi nasihat ek, kalau korang rase gambar eyda tu menarik , eyda benarkan korang tekan keyboard korang untuk komen yang gambar eyda tu cantik + cute + comel . * ceh perasan mengalahkan nenek aku pulak ! :) Tapi kalo korang rase gambar eyda ta menarik, keep it in your heart lah :( . Sumpah eyda tanak dengar. 

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||LOADING||||| 50 %
|||||||||||||||||||||||||||||||||||| 100%

ceh, manyakla ko punyer loading hehehe :)

nie gambar eyda kat Kebun Teh Boh .Dari kiri Syikin, Aisyah, Elin, n me !

nie pon same . dari kiri me!, Elin, Melly, Syikin, n Aisyah . =)

gambar nie mase mule-mule sampai kat Cameron Highlands. Sejuk siot ! Eyda ingatkan suhu dia takdela sejuk sangat. Turun je bas , suhu sekitar Puncak Arabella dah masuk dalam tulang sumsum putih eyda nie, adoyai !





nie mase kat dalam bas . see me at the back ? Peace =)

Segarkan sayur-sayur nie semua? Memang kalau dah suhu pon sejuk , macam boleh ditanam . like strawberry! ouch, love so much lah buah strawberry!! auw.

nie dekat FAMA, cantik kan? Saya suke sangat nan gambar ni, sbab nampak kitorang macam duk kat luar negara. Hope I can study far away Ya Allah , Amin ...




nie dekat Lost World of Tambun. Sebelum kite naik tu, kite pozing jap ek ?
 Smile :)

























Okey. nie sume gambar eyda mase gi lawatan sambil holiday kat Tambun dan Tanah Tinggi Cameron tuh. Actually, manyak lagi gambar eyda. Tapi tak cantik gituh. So eyda masuklah yang comel2 dulu. hehehe =) Nak cakap eyda *koya ? tak kesah lah, sebab nie memang perangai eyda oke!
Oke lah eyda chow dulu ek? next time kite post psal lain pulak. Sekarang nie, nak tumpukan kat Thinkquest eyda yang berkurun lama nya tak bukak. Bye2. Assalamualaikum . :)


0 orang doakan saya dapat 9A+ dalam SPM 2013 :) :

Post a Comment

KOMEN BERUNSUR NEGATIF TIDAK AKAN DILAYAN !!