Saturday, 22 August 2015

STRESS

Hai ! 


Aku taktau kenapa dengan aku weh. Tiba-tiba rasa nak marah orang ape semua. Tapi nasib baik hari nie roomate aku takde kat bilik, kalu tak aku rasa maybe aku dah senyap je memanjang dengan diorang hari nie kan?


Aku dah rasa something sejak lepas zohor tadi. Rasa yang aku cakap atas la, rasa nak marah orang, rasa nak nangis, rasa yang bercampur, semua aku rasa weh. So, aku citer kat dia, cakap weh aku rasa nak marah orang weh. Pastu dia tanya aku, Ida, mu marah aku sebab aku tak reply Whatsapp mu ke? Aku cakap mana adaaa! Aku tiba-tiba rasa something kat aku sendiri. Dia tu selalu positif dengan aku, "Jangan stress stress Ida, senyum  banyakk banyakkkkkk!" Ye yeeee! Pastu aku citer kat group family aku pulak, kakak nasihat aku, solat hajat, nangis kat Dia. Pastu aku citer pulak kat group roomate aku tu pulak, tapi dorang busy.


Hahahahah. Tapi busy busy pon, Izzyana pon reply lah "Ambik air sembahyang".


Aku terus off data, ambik tuala mandi apa semua! Pastu lepas solat Asar, aku siap2 pergi JayaOne. Jaya One nie macam mall lah gitu, tapi lebih kecik dari Mid Valley, sama besar dengan KB Mall gitu. Hahahahahahahahahaha. 


https://instagram.com/p/6rwT-kl2LM/

Nie boleh lah tengok Instagram aku okay? Eh? Tiba-tiba mintak orang view. Huuuuuuuuu. Hahahahahahah Aku rasa sampai situ je, Bye! :D

0 orang doakan saya dapat 9A+ dalam SPM 2013 :) :

Post a Comment

KOMEN BERUNSUR NEGATIF TIDAK AKAN DILAYAN !!