Wednesday, 5 August 2015

Asnida Ridzuan dah jarang update sekarang nie ye?

Assalamualaikum and Hai people! 


Sihat ke semua? Busy ke semua? Ngehngeh. 


Aku dah lama tak update blog aku nie haa. Hmmm. Nak kata tak busy, memang tipu sangat. Tapi kalau nak kata "Takkan lah takde masa nak update blog kau nie haaaaa cekda?" Hahahahha. Alalalalaaaaa, janganlah marah weh. Bukan takde masa, ade je. Tapi kalau aku bukak laptop, tak ingat langsung weh kat blog nie weh. Serious! -.-" Hehe. Nie aku ade assignment je sebenarnya, Madam Hanita ade kasi nota untuk cara-cara buat Process Essay, and, example untuk process essay nie tajuknya ialah " How to Create A Blog", aku terus login and update nie haaaaaa. Hehe.





I am sorry guys.. Sorry sangat lama gila tak update nie haaaa. Hmmm... Followers sikit je, tak macam dulu. Dulu, haaaa, amekaw hari2 update blog citer pasal tu lah pasal nie lah. Laju je nak taip kat blog nie haaaa tup tap tup tap. Tapi sekarang, haaaa, aku taktau nak citer pasal ape kat korang nie haaaaa. Haih. By the way, hari nie dah 5 August, Happy birthday Afiq Roslan, 30 July! :D Hahahahaha, sebenarnya, aku nak gaduh dengan dia masa birthday dia tu haaa, tapi dia dapat detect yang aku tipu dia. Argh. Dah memang muka aku nie takleh nak innocent ke? Aku tipu sape-sape mesti laju je orang boleh detect.. Hahahahaha.


Ops. Haaaaaa, kepada lepasan matrik sesi 2014/2015, aku nak ucapkan good luck untuk korang keputusan korang nanti Selasa minggu depan kan? Kalau tak silap aku laaaa. hahahahahaa. kalau rase aku salah, hmmmm, meh comment entry aku nie haaaa. Nanti aku edit balik, betulkan hari. hahahahahaha. Nampak tak kegigihan aku nie haaaa?  Eh? Tiba-tiba jeeeee. Hahahahah. 


Okayyy, aku rasa sampai sini je entry aku malam nie okay? Kalau mood rajin aku ade, aku datang balik okay? Aku tak kisah dah weh orang datang ke tak ke blog aku nie haaaa. Hahahahah. Sebab aku kan dah jarang nak update2 nie haaaa. Miracle tau kalau nak nampak Cekda update 7 kali seminggu macam dulu! Sekarang dah tak sama macam duluuuu dah.HAhahha. Sekarang nie, ade wifi ke, tade wifi ke, dah malas, tak yah cakap ape dah. Memang aku malas laaa, jangan nak paksa-paksa. Hahhahha. Okay selamat malam! :D


NOTA HIJAU: Nanti tengah-tengah bulan 8 nanti keputusan MUET untuk November keluar, doakan aku okay? :D Good luck semua untuk candidate sesi November 2015! :) 

2 orang doakan saya dapat 9A+ dalam SPM 2013 :) :

  1. ahahahahaaa~ sama macam keen, jarang update.. kalau nak update, cik M menjengah.. terus ketandusan idea.. huhuhuuu~

    btw, good luck for your MUET! ^_^

    ReplyDelete

KOMEN BERUNSUR NEGATIF TIDAK AKAN DILAYAN !!