Wednesday, 1 January 2014

Happy New Year 2014 Everybody~ :)

Assalamualaikum dan Selamat Malam :) 


Aku menaip sebab nak cukupkan masa je nie. Esokkan dah tahun baru kan? Maaf lah, sepatutnya aku cerita pasal UTP kan? Tapi, rasa macam malas je. Hahahaha. Ye ye, aku tau, aku dah berjanji, tapi tak tepati janji pulak. Maaf lah korang~ :)


Okay, sebenarnya, aku duk kat Universiti Kuala Lumpur British-Malaysia Instistute, UniKL-BMI, kat kakak aku punye U..Dia exam sebenarnya, dia mintak aku teman kan dia. Hehehe~ 


Hmm, sempena tahun baru nie, aku sebenarnya nak mintak maaf dengan Umi dan Abah aku je atas kesalahan yang aku telah buat tahun nie :'( Umi, da nok mitok maaf sebab da dah banyak buat salah nga umi n abah... Hmm, entahlah, da tau da banyak salah nga umi..Umi mesti pelik bakpo da post sini kea..sebab da tunggu umi online kat Facebook takde sokmo..Abelong nga Ain jah online..Da panggil umi kot mesej, umi tak balas?


Abah pong, da mitok maaf kalu da sokmo berkasar nga abah, malas wak yang abah suruh... :') Hmm. 



Okaylah. Dengan abah dan umi dah settle..Hmm, sebenarnya aku nak citer pasal Mohamad Afiq bin Roslan nie. Hahaha. Alang-alang aku dah menaip nie, ape kata aku citer pasal dia pulak kan? ;) Hahaha. Kalau kawan-kawan facebook aku, dorang kenal lah sape Mohamad Afiq nie, because, I am in relationship with him? Err. Mesti ramai yang tanya, betul ke betul ke?

Entahlah, aku pon tak sure~ Alahai. Sebenarnyakan, kitorang couple contract mase exam Trial dulu~ Hahaha. Lepas tuh, bila 5 haribulan 11 tuh, kita buat contract baru pulak, dari 6/11 hingga 27/11. Maknanya, dari hari pertama start exam sampailah hari last, iaitu Biologi. Tapi, dalam tempoh tuh, kitorang takde berhubung pon, berhubung pon cuma tanya soalan spot.. Korang pon tau kan, dia studymate aku sekali dengan Ika, Dayah, Aznie dalam tahun nie. Tapi, dalam tempoh exam tuh, kita takde berhubung sebab dia senyap je? Aku memang lah bising jugak. Tapi, aku tak kisah pon, sebab aku bukannya jenis kena mesej jeee? :) 


Lepas tuh, bila mase pulak kitorang dating? Hahaha. Dating dalam dewan ah? MAse bila? Mase masuk dewan tuuu, hahaha :) Masuk je dewan, aku tengok ah dia. Takde lah pandang menatap dia camtuh. Tapi dari hujung mataa je. Tau kan, mata lelaki berbisa kan? JANGAN TATAP MATA DORANG LAMA-LAMA WEH! [HE HAD SUCH QUIET EYE~] Haha. Tapi, kadang-kadang aku tak tengok pon sape-sape dalam dewan. Haha. Aku masuk je, aku jalan straight, aku tengok tempat aku..Lepas tuh aku selawat banya-banyak nak tenangkan hati aku nie.. :')


Okay, lepas dah siap exam ape semua tuu, Form 5 kat sekolah aku pon rancang nak buat Dinner malam 30/11/2013. Konon nak release tension~ Cehhhh. Haha. Hmm, buat dinner tuh dekat Hotel Wisma Tuah. Lepas tuh, aku datang awal kan dengan Hanis dengan Mc Jaa. Mase kitorang tengah amik gambar ape semua, dia pon datang. Oh ya, sebelum tuh dah mesej sebab nak janji pakai baju warna ape dengan dia. Hahaha :D


Hmm, aku pon ajak dia amik gambar dengan aku.. Dia pon, okay je~ Lepas tuh, dia tanya aku, 

"Eh Eyda, mu ade sape-sape ke loni? *** nga mu lagi ke?"

"Err, haaaa. Haha, aku single loni."

"Meh kita dua ah Eyda."

"HAHHH? Serious apik?"

"Ye lah."

"Okay beres~ Kita wak relay dalam fb eh?"

"Beres"


Hahaha. haaaa, tuh lah kisahnya~ :) Percaya tak, kitorang tak pernah gaduh? Hmm. Camne tak gaduh, mesej pon jarang.HAhaha. Tapi, serious aku tak kisah dan tak bimbang. Korang tau tak, kalau aku couple kan, aku tak kisah pon Si Dia nak amik gambar dengan sape. Nak mesej dengan sape? Nak gayut dengan sape? Asalkan dia ingat aku. Tuh je. Pelik ke? Haha. Pelik jugak kan? Satu lagi.. Aku takmo dia dikongkong~ Tapi, tolong jangan amik kesempatan ye? Aku tak jealous pon. Hahahaha. 


Okaylah. Aku rasa sampai kat situh je aku citer dekat korang ea? Nanti ade mase aku citer lagi. Bye. By the way, Happy New Year kepada semua orang ye? Harap tahun baru nie lebih baik dari tahun lepas kan? Eh, nie auto-post tau, aku taip entrie nie, pada 31/12/2013 23:21 :D HAhaha. 





NOTA HIJAU: Asnida Ridzuan in relationship with Afiq Roslan.
Aku ingat lagi mase check Kertas Jawapan untuk Kimia mase exam Pertengahan Tahun atau Trial, aku tulis nama aku AR besar gajah dekat kertas soalan aku.. Lepas tuh Cikgu Rahimah pon tanya aku, AR? Sape nie? Aku pon cakap, Afiq Roslan. Hahaa. CIkgu pon cakap, Hahhhhh, awak gewe nga apik ke nida? Takpo, takpo. Saya suka jugok ko Apik. Hahaha :D Lucu lah, cikgu pon berkenan dengan dia. Hahaha ;) Adoyai~

0 orang doakan saya dapat 9A+ dalam SPM 2013 :) :

Post a Comment

KOMEN BERUNSUR NEGATIF TIDAK AKAN DILAYAN !!