Tuesday, 6 December 2011

Magic Giveaway by Dina, Hazimah, Sabrina :)


   Hai guyss, entrie nie pon pasal giveaway lagih. Hmmm, eyda rase mesti korang bosan kan kalau masuk blog eyda. Mane tak nye, asyik asyik giveaway, contest, giveaway, contest, giveaway, contest. Letih dah mate asyik tengok kan ?

Bestlaa, sertai giveaway nih, cube korangkan bayangkan hadiah nye . Hmmm, memang berbaloi !! Korang, jomlah sertai contest nih ! Sebab kalau orang blogger yang sertai nih -20 (kurang dari 20 orang) Giveaway nih akan terbatal . Sekurang-kurang nye, bila korang dah join korang dah bantu orang lain yang sertai GA nih. Satu lagih korang pon akan dapat hadiah. Mane lah tau rezeki berpihak kat korang kan ?

Okeh, jom kite tengok syarat-syarat nak sertai GA nih :)
  •  mesti ade blog - male @female - kepada semua orang !
  • Tidak wajib follow blog DinaHazimah ,dan jugak Sabrina nih.Tapi untuk tahu lebih lanjut baik lah korang follow mollow :) .
  • kene buat entrie , tak kesah panjang atopom pendek okey ? up to you! - kene letak banner - kene linkkan ke blog penganjur tiga orang tuh :) - KENE tagged tiga orang. Make sure dorang tau !!
  • lepas tuh anta lah kat ruang komen dorang. no spam link ;)
  • Giveaway akan TERBATAL JIKA KURANG 20 ORANG !
Haa, dah tengok syarat kan ?
Amacam susah kee ?
Okeylah taknak cakap manyak-manyak.
-EYDA TAGGED-
Sis Qilla
 Selamat pagi + malam :)










0 orang doakan saya dapat 9A+ dalam SPM 2013 :) :

Post a Comment

KOMEN BERUNSUR NEGATIF TIDAK AKAN DILAYAN !!