Wednesday, 7 December 2011

Contest: Jom Sertai Geng Kepoh !


Contest lagih ??
Tak habis-habis2 dengan contest, contest, contest !
Well, this is Eyda okey :) ??
Okeylah taknak cakap manyak-manyak, nanti bersembur pulak airliur kat korang tuh . Sebelum tuh eyda nak ucapkan beribu-ribu thankies kat Cik.Yami sebab dia sudi tagged eyda dalam entrie dia yang terbaru tuh ;D .

Okey, sebelum eyda citer dengan lebar lagih mengenai contest yang dianjurkan oleh Ain nih. Kite kene lah tau syarat penyertaan duluh. Jangan main terjah jee, cik abang dan adik manis oii,

-SYARAT-SYARAT PENYERTAAN- 

satu. kene buat entrie bertajuk - Contest : Jom Sertai Geng Kepoh !

dua. kene letak banner kat atas tuh dan link kan ke blog ain.

tiga. WAJIB follow blog ain tau !!

empat. WAJIB LIKE Fanpage Ain

lima. WAJIB TEKAN SINI .

enam. Berikan komen jujur anda tentang BudaKepoh samada positif/negatif terpulang pada korang.Nak kutuk ker,nak puji ker tapi komen tu mestilah tentang entri/tatarias blog BudaKepoh.

tujuh. tagged SATU blogger, dan pastikan dorang tau !!

lapan. link entrie yang awak-awak semua buat tuh kat komen di ENTRIE INI  . 

sembilan. tarikh tutup ialah 31/12/2011 - TEPAT PUKUL 8.00 MALAM !
 Haaa, dah tengokkan syarat-syarat kan ?? Best ke tak ?
Layak ke tak ?? Mestilah layak, eyda layak, awak layak, kamu layak, you layak, dan semua para blogger di seluruh dunia lah layak contest nih.

Amacam dengan hadiah ??
Haaa, meh sini nak kasi tau hadiah pulakk :) !

-HADIAH-

JOHAN - RM30 (MAXIS/CELCOM)
NAIB JOHAN - RM20 (MAXIS/CELCOM)

KETIGA - RM 10 (MAXIS/CELCOM)
*pesanan kat Ain, kalo eyda menang contest nih, eyda pengguna Maxis tau ;D . hehehe :)
 Haaa, korang, sume eyda dah kasi tau tuh. Join tauu! Hadiah top up tuh memang menarik sangat-sangat! kalo eyda menang boleh lah ganti top up kat Kak Ain (yang buat Doodle Hijau Muslimah kat eyda tuh ;D)
hehehehe. 

-KEPADA AIN-

BAGI eyda , blog awak memang comel! sebab lain daripada yang lain gituh.
Sebab perasan tak? kalo kite masuk blog orang lain (kebanyakkannya blogger perempuan) mesti warna pink kan ?? Blog comel. Lepas tuh kebanyakkan entrie Ain menggunakan bahasa yang eyda dan para blogger yang lain faham dengan ape yang ain nak cakap kat kitorang. Lepas tuh, tatarias blog ain kemas sangat-sangat, macam teratur lah. Eyda suke ;D !
Haaa, tu je lah Ain. Ain, sebelum tuh, eyda nak mintak maaf ek, sebab pegi tukar kot ayat sendirik pulak syarat dan hadiah tuh :) . TAMAT DAH KOMEN EYDA :) . 
EYDA TAGGED - FASYA .
*dipilih secara rambang dari Kotak Sembang eyda :D !

4 orang doakan saya dapat 9A+ dalam SPM 2013 :) :

KOMEN BERUNSUR NEGATIF TIDAK AKAN DILAYAN !!