Friday, 18 November 2011

♥ Selamat ♥ Bercuti ♥ Cuti ♥ Cinta ♥

(: Assalamualaikum | Waalaikummussalam :)

First and foremost , Eyda nak ucapkan Selamat Bercuti atopom Happy Holidays kat semua blogger di seluruh negara dan nusantara :) . Korang tak dek merancang ke ngan umi dan abah korang nak pegi jenjalan nanti cuti   nie ? Mane lah tau nak menghilangkan stress dan tention belajar selama 10 bulan tahun nie. Ataupon nak mengeratkan hubungan silaturrahim dengan famili , ye tak ? Umi dan abah eyda cakap dia nak bawak kitorang pegi bercuti kat Kuantan , katenye nak main-main air kat Bukit Gambang WaterPark . Tapi tak tau lah jadik ke tak. Manusia kan pandai merancang, tapi Allah yang tentukan :) . Tapi Eyda harap jadik lah boleh nak berendam dalam air tuh lame-lame . hahaha :) .

 Okey , sebelum pegi jauh lagi, Eyda nak ucapkan tahniah | congrate kat adik Eyda atas kejayaan nya dalam UPSR tahun nie. Walaupon dia tak berjaya dapat 5A, tapi eyda berbangga dengan kejayaannya tu . Nak tengok dia tak ?

 Jap ekk, nak uplod jap ::

Budak UPSR tahun nie
Saya tak kisah lah dia dapat berapa pon, act , memang sedih ngan keputusan dia, tapi budak lelaki kan ?? Kite sedih , dia tak sedih pon. Adoyai .

Memandangkan result UPSR dah keluar . Macam mane dengan result PMR saya ekk ?? Dalam hati tertanya-tanya jugak . \aku dapat ke tak hah ??/
Mak aih ,, debar dup dap dup dap lah . Macam mane ngan hari ambik result hah ?  Aku dapat ke tak straight A ?  Macam mane pulak dengan MARA ?? SBP ??
Awak yakin boleh ?? :A.W.A.K: , ye awak lah !  Cakap jew sal PMR nie , semua pelajar Tingkatan Tiga berdebar-debar. Tipulah sape yang tak berdebar langsung tuh. Memang Eyda tabik spring lah kat kamu tuh:) !!


: SOALAN CEPUMAS :

KAMU (K) : Berape target Eyda PMR tahun nie ?

E : Target 6A ke atas ! Tapi kalau boleh 8A pon dah syukur Alhamdulillah :).


K : YAKIN BOLEH ?


E : Heyy, kalau Malaysia Boleh , Eyda pon mesti BOLEH !!


BLUR , BLUR , BLUR , BLUR , BLUR .


...............................................................


Siaran terganggu !!!












































Oh yaa ! Lupa nak cakap, semalam sekolah Eyda buat Perhimpunan Terakhir kat sekolah ::


1. Sebab nak bagi surat (duit RM100) tuh. Terima kasih PM !


2. Nak bagi tau supaya Selamat Bercuti dan jaga diri masing-masing.
SEBAB , kat Kelantan akan terjadik banjir . Maybe teruk kot !


Jadik tugas anda ??
Jaga diri sendiri dan utamakan keselamatan dimusim tengkujuh tahap tujuh per tujuh nie yee ! Tak pasal - pasal bila anda kena masuk wad, saya jugak pergi lawat . * bajet pegi lawat orang :)) . 



Okey lah , got to go yah !


Jangan lupe komen tau ! Saya suke orang komen saya :))


SELAMAT BERCUTI :)





3 orang doakan saya dapat 9A+ dalam SPM 2013 :) :

  1. Selamat bercuti , eyda. Jgn lupa buah tgan untk saya yg chomel nih. Huahaha, perasann :*

    ReplyDelete
  2. Selamat bercuti jugok aisya :)Okey :))

    ReplyDelete

KOMEN BERUNSUR NEGATIF TIDAK AKAN DILAYAN !!