Friday, 14 October 2011

Bayangkan kalau result PMR korang gempak macam nie !!

LEMBAGA PEPERIKSAAN MALAYSIA
KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA

PENILAIAN MENENGAH RENDAH 2011

NAMA : NURUL ASNIDA BINTI MOHD RIDZUAN                         ANGKA GILIRAN: DJ001K0XX
 NO. K/P : 960619-XX-50XX
NAMA SEKOLAH :  SMK KAMIL, KELANTAN.

                                                                                  PERINGKAT PENCAPAIAN MATA PELAJARAN
                                                                                                KESELURUHAN          KERJA KURSUS
BAHASA MELAYU                                                                              A
BAHASA INGGERIS                                                                           A
MATHEMATICS                                                                                  A
SCIENCE                                                                                           A          CEMERLANG
SEJARAH                                                                                           A           CEMERLANG
GEOGRAFI                                                                                         A           CEMERLANG
KHB- PERDAGANGAN DAN KEUSAHAWANAN                                      A           CEMERLANG
PENDIDIKAN ISLAM                                                                           A           CEMERLANG


PERKARA ASAS FARDHU 'AIN -- LULUS

JUMLAH MATA PELAJARAN : LAPAN.                                                 PENGARAH PEPERIKSAAN




Saya pasti mesti sejuk perut ibu korang masa mengandungkan korang dulu kan...
Tapi kalau xbleh straight A's mcm mane??
Xpe....korang jgn bimbang tau! Byk lagi peluang korang dlm pelajaran nie...Kalau korang xdpt tunjukkan kehebatan korang nie mase PMR,, cuba tonjolkan mase SPM...Allah sentiasa mendengar doa hamba-NYA... =).. Bagi yang mendapat straight A pulak...jgn sia-siakan ek... Kalau aku dapat 8A,aku nak pergi MRSM.
Maybe, ramai yg cakap hidup kat MRSM nie sukar sikit... but for me,,study kat mane pon same jew..aslkan korang sentiasa ingin belajar..kalau korang belajar kat MRSM sambil ingin mencari 'pakwe/makwe'..korang rase korang bleh berjaya ke? Mungkin ade yg xsetuju dengan saya...Ade pulak yg cakap kalau couple bleh menaikkan semangat untuk lebih study..tapi korang yakin ke bleh study bila teknologi moden yg boleh dipicit-picit dengan hujung jari mengganggu korang? Kalau saya,, SUMPAH, saya xbleh study.Tapi kalau korang belajar kat sekolah bestari contohnya  > SMK KAMIL *ecece,,promote skolah sendirik pulak! *
kalau korang bersemangat untuk study. tak mungkin xblehberjaya kan? bak kate pepatah Melayu 'dimana ada kemahuan , disitu ade jalan'. okeylah get to fullstop ye sep awopawop.Assalamualaikum!



0 orang doakan saya dapat 9A+ dalam SPM 2013 :) :

Post a Comment

KOMEN BERUNSUR NEGATIF TIDAK AKAN DILAYAN !!